CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

01 Mac 2011

Pertama kalinya..

 

 

Assalamualaikum semua..selamat berhari Selasa yg merupakan hari pertama dalam bulan March.syukur alhamdulilah rutin harian dapat diteruskan seperti hari2 yg lain..erm sebenarnya line tenet dan telefon masing kurang memuaskan di bandar Segamat ni,kemungkinan besar untuk bertukar arah adalah besar  hehehehe,tunggu!

Sebenarnya untuk pertama kalinya mak et n anak2 pulang ke Johor Bahru pada hari hari Sabtu lepas tanpa en suami kerana bonda kurang sihat,alhamdulilah perjalanan pulang ke Jb dan kembali semula ke Segamat berjalan lancar,tiada masalah,pasni boleh g BSP pulak..

Dan untuk pertama kalinya Dahlia berubah wajah.. x percaya?betul x?

 

Image3862

Image3880

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kakak2nya asalnya yang nak bertindik tp bila dah sampai kedai,dua2 x nak n tanpa disangka2 Dahlia menawarkan diri untuk bertindik hehehee..siap bertindik terus g makan yong tauhu n me rebus Hj Wahid kat Angsana sambil2 tu jenguk sekejap Restoran  Pizza Hut..terkenang kenangan manis semasa kerja part time lebih2 lagi bersama rakan2 yg seusia masa tu yg kebanyakkannya pelajar Utm,Cosmopoint dan aku Kij..manalah dia orang semua tu yer? dah jadi mak orang n bapak orang mcm aku agaknya..sadis sungguh!

Minggu depan last sekolah pastu cuti 9 hari..mak et dpt sms dari Ayu CR ajak join blogger Johor terjah rumah Sifu Ah Mat Gebu..Ben Ashaari pun join,insyaALLAH kalu x ada aral melintang mungkin mak et  n d geng menjoin diri pastu g Tengganu..bestnya!(setelah memujuk rayu en Abang tau)terima kasih memahami diri ini..cheewah!

Image3879

ni sarapan pagi tadi..crispy tuna roll..nak tahu resepi klik sini yer..

4 ulasan:

Citarasa Rinduan

mak et--
wah.......dah ebrtindik rupanya si cilik tu...
umai takutlah..menyampah

dan tahniah dah beranikan diri segamat-johor-segamat..

ehem!!
syukur2......wajib datang tau

Siti Indrawati

assalam ayu..yea si kecik lebih berani dr kakak2nya,kita oun geram 2 kakaknya ni,memula dia orang bukan main sibuk terpaksalah g Angsana..pastu x nak..

terima kasih..memang kena berani nak mendriving sendiri bertemankan 3 puteri ni..
InsyaALLAH jika diizinkan pasti sampai lagi ke banglo Sifu buat kali ke dua..bestnya dah terasa auranya..

Mami-Sue

Wow, Lala memang hebat. Kak Nadhirah pun tak tindik lagi. Mommy & Daddy dia yang tak bagi. Nanti dah tindik pandai pulak mintak beli barang kemas (subang).. Bahaya oooh!! hehehe.

Siti Indrawati

Ami cue..lala kan hebat mcm mama hehehe..memang plan nak tindik 2 kakaknya jer tp dia pulak yg nak,pejam mata jgk mak et takut nangis tp alhamdulilah x nangis..ni pun emas olok2 hehheeehe.