CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

16 Mac 2011

Masih lagi disini…

 

Assalamualaikum semua.semoga anda semua sihat hendaknya,erm masih lagi bersiaran dari Tengganu,alhamdulilah.Dah 4 hari 3 malam berada di sini,walaupun siang duk rumah ngn anak2  malam dapatlah berjalan2 dikawasan sekitar ,malam pertama sampai sini semua dah kepenatan kemas tempat tido dan tido,malam kedua suami bawak g makan sotong n ikan bakar di tepi pantai,sambil merasa tiupan angin pantai dan mendengar deruan ombak.subhannallah!malam ketiga berjalan di shopping Mall disini TMC,sambil cuci mata dapatlah sambar buku dan mainan untuk anak2.jadi x lah dia orang bosan duk rumah je..

Image4026

images

Aktiviti untuk malam ni x pasti lagi apa..x kisahlah asal dekat dengan papa..hehee sayang papa!

5 ulasan:

Sari Yusa Ibrahim

Mak-Et, kalau sayalah.. rasanya belek buku tu adalah 10 minit, pas tu duduk main play doh 10 jam... hahaha... (zmn kita bdk2 tak dpt benda tu sume... hihi)

Siti Indrawati

selamat ptg kak sari,yea memang masa zaman kanak2 dulu x dpt nak main ni,tgk kat iklan tv je,nak mintak abah x berani,bpk i garang hehehe,anak2 skrg yg untung.tu mamanya pun join sekali hehehehe.

Siti Indrawati
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Areef Ibn Naim

assalamu 'alaikum kak,

bercuti ke ganu ke kak?

wah, dh beli buku kek cawan tu, lps ni byklah entri ttg kek cawan yer, hehehe...

Siti Indrawati

Wasalam Areef Ibn Naim..
yea ikut en abang g keja ,tp kita org duk rumah jer huhuhu,xsampai K.Tengganu..setkat Kerteh je..
Yea nantikan hasil tangan kerasku membuat kek cawan nanti hehehe..