CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

26 Mac 2011

EARTH HOUR JOHOR

Assaalamualaikum semua,selamat berhari Sabtu..apa aktiviti hari ni? mak et n anak2  x kemana2,duk rumah je,buatlah apa yg patut hehehe.oklah bagi sesape yg berada di bandaraya Johor pada hari ini bolehlah meraikan bersama acara earth hour Johor yg berlangsung di Bangunan Sultan Ibrahim,Johor Bahru yg sebenarnya dah berlangsung dari semalam n acara kemuncaknya malam ni,pergilah beramai2 yea,kalau mak et balik Jb minggu ni memang x dilepaskan peluang ini,tp apa kan daya,minggu depan baru balik Jb huhuhuhu..

Terima kasih pada Sis Lin atas maklumat ini,jadi mak et panjang2kanlah info ini yer.mak et C&P untuk aktiviti hari ni yer.thank u sis  yg memang best giler walaupun aru pertama kali berborak dengannya mcm dah lama kenal..kalau balik jb nanti saya serbu rumah yer,boleh makan tongkeng ayam hahahahahhehehe..

Kempen Kesedaran Alam Sekitar Negeri Johor Sempena “Earth Hour” 2011
Tarikh : 26 Mac 2011
Masa : 9.00 pagi – 10.00 mlm
Tempat : Bangunan Sultan Ibrahim, Johor Bahru

Aktiviti 26hb Mac.

MAJLIS PERASMIAN

11.00 pagi-Ketibaan Para Jemputan

11.30 pagi-Ketibaab Y.A.B Menteri Johor

11.40 pagi-

                   -Nyanyian lagu Bangsa Johor dan Negaraku

                   -Bacaan Doa

                   -Ucapan oleh WWF-Malaysia

                   -Ucapan oleh Y.B. Setiausaha Kerajaaan Johor

                   -Ucapan Perasmian oleh Y.A.B. Menteri Besar Johor

                  -Lawatan Tapak Pameran

                  -Sidang Media

MALAM EARTH HOUR

8.00 malam

8:10malam-Ketibaan orang ramai

8:30malam-Tayangan Video

8:45malam-Lampu dipadamkan oleh Datuk Bandar Majlis Bandaraya Johor Bahru

9.00 malam-Persembahan unplugged oleh Aizat Amdan dan Persembahan Indie kelahiran Johor antaranya Fynn Jamal, Kumpulan Statik, band Pepatung

0 ulasan: