CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

13 Mac 2011

Ke Banglo Sifu buat kali ke 2..

DSC_0222

 

Assalamualaikum semua,semoga sihat hendaknya,mak et sedikit kureng kerana demam,tp sikit jer,insyaALLA H  2-3 hari ni sihatlah,hehehe demam nak g Sedenak.(agak2nya lah)syukur dapt sampai lg banglo sifu buat kali ke 2,terima kasih suamiku yg mengizinkan dan sudi meluangkan masa untuk diri ini bermesra dengan lebih rapat lagi ngn kawan2 alam maya..terima kasih yg amat2 kerana begitu memahami diri yg comel ini hehehe..

Kiranya mak et n famili merupakan tetamu awal sampai diikuti oleh Puan Sue Joshue n familinya,dapatlah tengok Cik Mat berlari kedepan kebelakang hehhee..terima kasih di atas makanan yg memang sedap dan lazat iaitu nasi ayam,ayam goreng berempah dan salad,tidak lupa jugak 2biji ciskek ,kuih bakar pandan ,puff inti kentang,tfiffle dan limau sebagai pencuci mulut diiringi air oren,alhamdulilah kenyang kami ditambah pula ngn layanan istimewa dari rakan2 blogger..memang best..

Jom layan antara detik2 istimewa yg sempat en suami ambik,juadah nasi ayam dan lauk pauknya terlupa nak snap sebab masa kita orang sampai makanannya masih bertutup segan nak teropong hinggalah kita orang balik dah terlupa nak snap.

 

DSC_0219

DSC_0220DSC_0218

 

 

 

 

 

 

 

Hanya ini je gambar makanan yg en suami ambik hehehe..

DSC_0301

 

 

 

 

 

 

 

Bersama pegusaha restoran Ayu CR dan kak Yatie(sifu kuih talam)

 

DSC_0285

Antara blogger yg hadir..ada jgk yg mak et x berapa kenal..apapun hepi..

Jom layan aksi2  mereka:

DSC_0248

 

 

 

 

 

orang kuat onetube.my

DSC_0257

 

 

 

 

 

 

Tersengeh sorang2 si Ben ..

DSC_0273

 

 

 

 

 

 

I sorang je fokus hehehee..ayu sibuk membelek DSLR nya..

DSC_0286

 

 

 

 

 

 

Yang duk hujung ni sis linn..pertama kali bertentang mata tp mcm dah lama kenal very friendly!

DSC_0292

 

 

 

 

 

 

3 Puteriku berposing di depan keta antik Cik Mat…

Sebelum menutup tirai ucapan terima kasih pada tuan empunya banglo yg sudi menerima kedatangan kami dengan hidangan yg sungguh istimewa..jika ada salah dan silap harap dimaafkan,semoga ikatan persahabatan kita berkekalan,amin..

12 ulasan:

Citarasa Rinduan

mak et--
akhirnya update juga..
itupun kerana dirimu kurang sihat yang lampat post yer.

apapun terima kasih sebab join sekeluarga..
kirim salam pada en suamimu...kerana tunjuk ajar ttg DSLRku....

Mat Gebu

salam mak et - terima kasih sudi singgah dan buah tangan tuu..alah hai bess i likeee...dahnn pu3 anda yang 3 serangkai tu sungguh lah comelnya, mak yah berkirim salam pada mak et...terima kasih juga pada en suami mak et yang sudi turut serta...

Areef Ibn Naim

assalamu 'alaikum,

salam ukhwah n salam perkenalan...

smlm smpt borak kejap je kan...

in sya allah ada ms kita jupe lg...
kiutlah girls 3 org tu, hehehe...

Siti Indrawati

@@AYU..wasalam Ayu..hehehe mak et terlambat update,keadaan diri kurang memuaskan..apapun tetap best g rumah sifu...

@@@Cik Mat..Wasalam yea sama2..alah hadiah biasa jer x bersampul..yea anak2 pun dah hafaz jalan g rumah Cik Mat hehheeeheh
Wasalam untuk mak yah,dapat jumpa dia sekejap jer,panjang umur kita jumpa lagi..

@@@Cikgu Areef..waalaikummusalam ,alahamdulilah semoga ukhwah ini berterusan,insyaALLAH..
3 puteri ni sekiut nakalnya cikgu hehehe..

Mamamya

ni n3 dari t'ganu ker?? :D aritu x sempat nak sembang2 kenal2 kan...mudah2an nnti dapat jumpa lagi....

sbnrnya t'ingin juga nak ambik gmbr kat kete antik tu tau...tp dalam kalut2 nak balik (sbnrnya mak et dulu yg kata nak balik tp akhirnya kami yg b'desup dulu...ehehehe) & hujan pun dah turun x sempat nak b'gambar kat situ....

Siti Indrawati

Assalam Mamamya..
salam perkenalan,bertambah lagi sahabat di alam maya,syukur..tulah dapat bersembang kejap jer,insyaALLAH kita jumpa di mana2 nanti yer..

Yea entri dari Kerteh,sampai dah malam terus update hehehe versi lauk dah basi hehehe..
masa 3 puteri ambik ghambar saya kat dlm ramai2 tu yg shooting untuk 1tube tu hehehehe..semoga persahabatan kita berpanjangan,kalau g Segamat bg tau yer,boleh minum kopi kat rumah mak et..

Sis-Lin

Salam Mak ET..
Alahai jumpa sekejap aje teman tapi mesra kan kita...:)
Mak ET nnti kita open table kt CR tu, kita boleh borak sampai lebam! hahahahaha *sambil jeling ayu*...

Siti Indrawati

Wasalam sis Lin..aah kan jumpa kejap tp mcm dah lama kenal..
Kak sayang sokong cadangan yg hebat tu,amcm AYU? ada berani??? x pernah jejak CR lagi..

Sari Yusa Ibrahim

tak sempat berkenal mesra, lain kali kita berjumpa ya..

Sari Yusa Ibrahim

sy sokong pas ni kita jejak kaki di CR lak... hehehe

Citarasa Rinduan

wokey...ayu setuju..
no hal..
mai sini terjah citarasa rinduan pulak

Siti Indrawati

YESSS!!tuan punya Restoran dah open offer..bila agaknya yer..harap2 menjadi,teringin jgk nak jejak CR..mesti best!