CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

27 April 2011

Bila Dahlia keseorangan…

Apa aktiviti sampingan Dahlia bila kakak2nya g Sekolah..nak tahu?ok jom…

Image4481

erm tengah khusyuk dia layan lappy ..sebelum tu tengoklah lappy mama dia pakaikan bedak huhuhuhu..

Image4484

main tekan2 jer..mcm handal je guna sebelah tangan pulak tu..buat keja apa tu?

Image4482

ooo..main game rupanya..ok teruskanlah ye..

4 ulasan:

Sari Yusa Ibrahim

hahahaha.. dia punya landing sejibik macam mamanya dlm gbr profile tu haaaaa... hik3

Siti Indrawati

hahaahahaha...biasalah kak,like doter like mama!hehehheheh..mama posing ala model,anak posing ala khusyuk main sorang2 hihihihi..

MAT SOM

Dahlia teringin juga buka akaun Facebook tu

Siti Indrawati

Selamt petang Cikgu..hehehee baca pun x tahu lg ada hati nak berFB...mamanya ni pun ada mood baru 0n9..kalau malas 2-3 hari baru on9,banyak keja nak buat,kalau dah on9,memang semua keja tergendalalah ..