CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

07 Oktober 2010

Simply Sinful Cheesecake..

Image1602

Selamat berhari Khamis semua..semoga sihat hendaknya,erm kalau x sihat kenalah cari ubat yg bersesuaian..dah beberapa hari x mengentri di blog ala2 Mat Salleh ni hehehe..x sibuk mana pun cuma malas jer sikit,tp keja2 kat rumah tetap berjalan seperti biasalah sehinggalah mood rajin mengekek pun sampai seru pada petang semalam  dan jadilah kek keju yg paling ringkas tp SEDAP, x caya mehlah datang sini rasa..malu? erm malu x dapatlah den nak nolong..tolong makankan jerlah hehehehe..

Image1603 Sejarah kek ni adalah diambil dari Bro Rozzan..dah lama mak et intip,cuma bila nak operasi jer ,en Abang  ajak g sanalah,sinilah,sinunlah hehehehe,x pergi rugi, apa lagi ikutlah sampailah ke Bandar Seri Putra n Petrosains..best u..cuma ada sedikit penambahan n pertukaran..biasalah tok gurunya Ah Mat Gebu..basenya mak et kutip dari blog Citarasawan n keknya dari Bro Rozzan ,mak et buat separuh adunan jer,almaklumlah tentera2 bersatu di rumahku masih kecik..heheheh..terima kasih untuk sifu Kak Wan n Bro Rozzan.

Ok sape2 yg buat silalah klik kat nama2 sifu di atas yer...Selamat mencuba n merasa..

2 ulasan:

zura

salam mak-et,

wah dah start enjin wat cake lak....., best3...nyum3, meh sini sepotong jerkkkk...hehehe....

Siti Indrawati

Wasalam Windu Zura..yaaa enjin ovenku kat dapur sudah panas hehehe..buat sikit jer lepaskan gian nak beli mahai ooo..mehlah sini ambik 2 potong untuk anis sekali..hehehe