CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

16 Ogos 2010

Blog list En Ben..

 

ben Salam Ramadhan Al Mubarak semua..sekejap je dah 6 hari kita menjalani ibadah puasa kan.semoga kita sama2 mendapat keberkatan di bulan yg mulia ini,AMIN.

Ok sebagai tanda persahabatan, mak et menjoinkan  diri dalam blog list En Ben..Biasalah kategori apa lagi kalau bukan di dapur tanpa sempadan???ops! tersasul pulak kategori masakanlah apa lagi..tp boleh jugak masuk kategori yg lain2..semua boleh..

Selamat berpuasa semua..jangan membazir yea..Wasalam..

3 ulasan:

Siti Ruhayu Ab Rahman

salam ramadhan et,,

jom kita pi terjah umah CMG lagi, tak pun ben.....

oh yer....akan datang ayu buat open house...sbb nak buat ala2 kenduri doa selamat sbb hb dah sihat..

hope awk sudi hadir ya...

Siti Indrawati

Salam Ramadhan Ayu..kita on je nak terjah rumah sape2 nak terjah rumah kita pun kita join hehehe..

Kalau dah dijemput dengan muka x tahu malu kita dtg bwk 3 askar simpanan tetap..bg tahu yer bila..insyALLAH sampailah kita n d geng..

MSOM

Satu usaha yang baik, belajar drp sifu blog, BEN. Semoga berjaya Pn Siti Indrawati