CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

04 Ogos 2011

GOLDEN CHURN @MAJERIN CAP TONG SAH HARAM…

artikel diambil dari sifu n sis lin thanks!

Assalamualaikum semua,alhamdulilah berjumpa lagi kita hari ni,selamat menunaikan ibadah puasa semua.Hari ni mak et nak kongsikan bersama info yang amat penting untuk semua pengguna golden churn seperti mak et n bonda mak et jugak mereka2 rajin membakar kek,biskut dan menggunakan jenama ini.

Bonda mak et selalu  menggunakan majerin ini semasa membuat kek kukus buah2an.apapun bila dah tahu sebaik2nya kita tinggalkan aje majerin ini buat selamanya.Semoga ketelanjuran kita memakannya di ampunkan ALLAH kerana tidak tahu,AMIN..

Terima kasih kepada sifu Mat Gebu jugak Sis Lin dan rakan2 blogger lain yang berkongsi info ini  Smile

2 ulasan:

Sari Yusa Ibrahim

Akak dah lama tak guna, berderau tengok regenya tuh, makin lama mkin mningkat.. rupe2nyerrrr.. urmmm...

Siti Indrawati

salam kerinduan kak..saya pun lepas keluar statement dari JAIJ terus x guna lagi,memang betul mahal gilon.