CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

25 November 2011

Lamanya x berceloteh..ada yang rindu ke??

DSC_0023

Assalamualaikum semua..semoga sihat hendaknya walaupun cuaca x menentu sekarang ni,bagi mak et n famili alhamdulilah…dah lama menyepi dari dunia blog ni lebih sebulan…bukan merajuk tp angin musim tengkujuh melanda diri hehehehe..tp blog sifu2 n rakan2 tetap mak et kunjungi walaupun x meninggalkan jejak..

nak cite apa erk??erm sekarang ni mak et masih di bumi Ganu..hajat nak berpindah ke Bangi x kesampaian kerana en suami x jadi pindah kerja…mungkin jodoh kami kembali di sini cuma mak et n anak2 akan berjauhan lagi ngn suami..sama ada duk semula di Segamat@Jb @Muar tu masih dalam pemikiran lagi..kenapa??Smilex boleh  bg tau dulu kerana masih lagi dlm pemikiran dah confirm nanti mak et bg tau ye:Winking smile

Oklah kat sini mak et nak kongsikan berita gembira…mungkin x semua yg tahu hanya keluarga n rakan2 terdekat jer..dah tahu ke??apa dia?alhamdulilah tahun depan ahli keluarga mak et bertambah lagi,rezeki yang x ternilai bg mereka2 yang dah berumah tangga kan..seronok sebenanrnya melalui detik2 indah ini dan alhamdulilah mak et x mengalami alahan yang teruk cuma nak mengupdate blog je malas sangat2…di harap pengunjung blog mak et mendoakan mak et n baby selamat yer dan dipermudahkan segalanya,AMIN…walaupun yang ke 4..debarannya macam yang pertama dulu..

DSC_1236

bersama adik yang bongsu n 3 puteri angry bird!

Oklah berhenti dulu yea,insyaALLAH jika diberi ruang dan kesempatan mak et kongsikan lagi

9 ulasan:

Citarasa Rinduan

selamat pagi mak et.......

entry ini memang buatkan ayu sangat suka.................

tahniah mak et..
tahniah sekali lagi..

ayu rasa molek mak et balik jb, skurangnya suami y ulang alik

jaga kesihatan ya mak et.... dah berapa bulan sebenarnya???

Siti Indrawati

Selamat pagi Ayu sayang...terima kasih tinggal jejak..mak et je selalu mengintai blog Ayu n rakan2 jgk sifu2 dari phone..rajin yang teramat..
tulah Yu..masih lagi meMK nak dok mana tahun depan memandangkan anak yg sulung dah djh 1 n sayang sangat ngn sistem sek agama Johor..
terima kasih atas ucapan ,alhamdulilah dah 6 bulan baby dok dalam perut ni..Ayu bila lagi???

Citarasa Rinduan

saing dengan zla rupanya mak et nie..
ayu doakan dapat bb boy kali nie ya....

insyallah.. nanti bb akan datang akan menyusul dengan izinnya..
doakan untuk ayu jua ya

Mamamya

syukur alhamdulillah...akak pun tgk plan nak tambah sorang lg ni tp msih blm ada rezeki....tumpang gembira dgn berita baik ni... :)sama spt ayu..akak doakan kali ni mak et dapat bby boy pula yer...

bila mak et sebut ttg sistem sek agama di negeri johor sbnrnya itulah yg akak sedihkan sbb anak2 x dapat kelebihan tu...kat melaka sek agama x mcm kat jhr.x wajib... tp apa nak buat kami tiada pilihan...

Siti Indrawati

@@Ayu...yer saing ngn zila mungkin mak et bersalin dulu sebb dia baru 5 bulan kalo x silaplah..AMIN semoga makbul doa Ayu,kawan2 n saudara mara yg lain dpt baby boy..
mak et doakan untuk Ayu jgk tahun depan boleh saing2 anak2 g sekolah nanti kan:)

@@@Kak Lia..terima kasih kak...jom kak sama2 tambah bb lagi biar meriah rumah masing2 hehehehe..
Tul tu kak..memang antara faktor balik johor semula sistem sek agamanya ..kat Ganu pun x wajib n x semantap Johor..apapun tu semua atas didikan kita jugak kan?

Yatie

Assalamualaikum Mak Et,
Syukur alhamdulillah, seronok akak mendengar berita ni..akak sentiasa doakan moga Siti sentiasa sihat sepanjang pregnant kali ni dan semoga selamat melahirkan... moga dapat baby boy kali ni. insyaAllah...

Permata hatiku...

Salam mak-et,

Wahhhh rindu3... sonoknyer dengar berita tebaru tu... saya doakan semoga dapat seorang putera.

Jaga diri bebaik...

khairazahra

Salam Atie...

Alhamdulillah dan tahniah yer...akk tumpang gembira.semoga makbul apa yang diingini..jaga diri baik2 k...sayang atie...

Citarasa Rinduan

selamat malam mak et,
ayu nie tgh bt entry kawan2 peggy tahun 2012..

kalau mak et ada masa, singgah betulkan due bb ya
tahniah