CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

12 Oktober 2011

Syukur walaupun sikit..

12102011490

Assalamualaikum semua,alhamdulilah berkesempatan berjumpa lagi di dunia blog..operasi membungkus x mula lagi,sebab barang2 yang di bawa semasa berpindah  ke Paka x banyak,  barang2 lain masih di  Segamat,jadi petang ni operasi mencari kotak  dan hari2 seterusnya barulah membungkus..x pe perlahan2 pasti berjaya..Rolling on the floor laughing

Ok hari ni mak et nak kongsikan kegembiraan mak et setelah membuat bisnes kecil2lan barang tupperware,ni merupakan cek yang ke 3,lagi 2 cek masih di Segamat,yang ke tiga ni guna alamat Paka,tu yang teruja sikit walaupun jumlahnya x lah sebesar mana,tp syukur kerana keja part time ni memberi duit tepi..bagi sesape yang nak beli barang tupperware mehlah order ngn mak et nanti mak et bagi diskaun%%%%%% mari!mari!mari!:Thumbs up

3 ulasan:

Permata hatiku...

Salam Mak-et,

Alhamdulillah rezki tu. Tahun depan rezki baby lak. Moga2 dapat seorang putera. Nanti dah dok bangi lagi dekat la kita.

Sari Yusa Ibrahim

Mak Et, sikit2 lama2 jadik bukit!!

Siti Indrawati

@@@@Permata hatiku...Waalaikumussalam Zura..maaf yer lamnbat mebalas komen..AMIN semoga makbul doamu itu:)


@@@@Kak Sari..betul tu kak! sikit2 tp berterusan kan hehehehehe:)