CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

27 Mac 2012

Indahnya persahabatan ini..

(ihsan dari blog AYU)

Ayu bertudung n baju purple,sebelahnya kak Yatie dan disebelahku Kak SARI

Assalamualaikum semua..erm dah x tahu nak coret apa.lama sangat duk bertapa,diharapkan semua pengunjung blog mak et sihat dan terima kasih seandaianya anda masih sudi menjenguk blog yang kejap aktif kejap x..entahlah tuan empunya blog ni semakin sibuk ngn rutin seharian bersama anak2,lebih2 lagi dengan kehadiran boboboi yang masih terlalu awal utk mak et aktif kembali berblog..iyealah baru 26hari..masih tempoh darurat..jadual tido n jaganya pun x konsisiten lagi..jadi mamanya pun masih mamai nak pegang laptop..selalu layan pesbuk pun kat hanpon walaupun en suami dengan senang hati menghadiahkan saya n anak2 streamyx di rumah hehehehe..terima kasih yea En Suami..i lap u!

Sebenarnya mak et nak kongsikan perasaan mak et yang terlalu gembira,terharu dan bangga  kepada seorang blogger yang berbakat besar bukan saja dalam bidang memasak,mengecis tart,membakar jugak dalam bidang penulisan..sebab hari Jumaat lepas dia telah mengupdate@menunjukkan bakat diblognya sebuah kisah menarik yang menggabungkan blogger hebat,terima kasih  kak SARIatas persahabatan yang indah walaupun pertemuan kita baru sekali di banglo sifu Mat Gebu

..DAN kerananya jua mak et kuatkan hati mengupdate blog ni,kalau x,x tahu bilalah nak  mengupdatenya,InsyaALLAH jika berkesempatan mak et akan menukar segala langsir dan perabot dalam rumah ni kepada yang lebih antik lg hehehe..jika nak dibandingkan dengan  diri ni dengan Kak SARI,jauh bezanya,..nak tunjuk skill masak pun takut sendiri langgar pantang jadi melopong jelah sekarang ni,jalan2 blog otai2  yang mengupdate pelbagai resepi2 yang menyelerekan dan kerja mak et sekarang ni copy n paste je segala resepi tu..entahkan buat entahkan tidak,harap2 terbuatlah hendaknya..

Oklah atas tanda penghargaan mak et kepada blogger yang sudi mencoret nama ini di blognya,mak et nak kongsikan bersama pengunjung mak et kisah ini..harap2 anda semua sudilah membacanya yea terasa diri ni muda remaja ala2 cinta monyet dulu2 hehhehe..sila klik sini untuk episod pertama dan sini untuk episod ke 2…

Sekian…ada masa insyaALLAH akan ada entri terbaru lagi..wasalam.

3 ulasan:

Citarasa Rinduan

mak et............

touchinglah entry mu ini..
ayu mendoakan kekal persahabatan kita hingga hujung nyawa.. insyallah..

gelak, tawa ayu layan novelog kak yus tu... mmg rasa bangga kannnnn nama kita terpapar,.... kikikik

muahhhhhh.. bt semua

mak et

Salam terima kasih Ayu diatas kesudianmu meninggalkan jejak di blog ini..yea alhamdulilah dpt jumpa Ayu n kawan2 lain dirumah sifu mat gebu seterusnya bersambung di dunia maya..syukur sangat2:)

Sari Yusa Ibrahim

Salam, Mak Et, betul kata Ayu, rasa touching sangat... terima kasih atas pnghargaan Mak Et, akak takde niat untuk dihargai cuma akak ingin mengabadikan sesuatu untuk kawan2 alam maya di Alam Sari.. insyaAllah, dgn sgala kudrat (ceh!) yg ada akn ku teruskan novelog ini... sayang selalu, mwahhhhhhhh!!