CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

12 Oktober 2011

Syukur walaupun sikit..

12102011490

Assalamualaikum semua,alhamdulilah berkesempatan berjumpa lagi di dunia blog..operasi membungkus x mula lagi,sebab barang2 yang di bawa semasa berpindah  ke Paka x banyak,  barang2 lain masih di  Segamat,jadi petang ni operasi mencari kotak  dan hari2 seterusnya barulah membungkus..x pe perlahan2 pasti berjaya..Rolling on the floor laughing

Ok hari ni mak et nak kongsikan kegembiraan mak et setelah membuat bisnes kecil2lan barang tupperware,ni merupakan cek yang ke 3,lagi 2 cek masih di Segamat,yang ke tiga ni guna alamat Paka,tu yang teruja sikit walaupun jumlahnya x lah sebesar mana,tp syukur kerana keja part time ni memberi duit tepi..bagi sesape yang nak beli barang tupperware mehlah order ngn mak et nanti mak et bagi diskaun%%%%%% mari!mari!mari!:Thumbs up

10 Oktober 2011

Jodoh kami sampai di sini nampaknya…

 

Assalamualaikum semua..semoga sihat hendaknya disamping insan2 yang tersayang..bagi mak et n famili,alhamdulilah sihat sokmo..bila dah lama x update ni rasa mcm ting tong sekejap hehehehe..Sebenarnya pada 22 September yang lalu mak et n anak2 dok bertapa di rumah bonda memandang suami ada urusan keja di Bintulu,dan secara x rasminya 2 anak dara mak et pun cuti khas selama 2 minggu..bila dah sampai Paka balik ni kepalanya mengong  pulak,nak updater segala cerita,resepi pun mood ke laut ditambah pulak jodoh kami x panjang di bumi Ganu ni..erm antara  faktor kami berpindah kerana kurang keserasian dok di sini diikuti pulak ngn peluang keja suami yang lebih baik di tempat baru,rezeki anak2,alhamdulilah..x salah kan tempat ini tapi diri ini,apapun seronok dapat dok kat sini walaupun hanya 3 bulan dok di sini.pasni kalu g Ganu tempat ini akan menjadi kenangan kami hehehehe..

Tempat tinggal baru mak et nanti adalah di  area Bangi..kami akan berpindah ke Bangi dalam waktu terdekat ni,walaupu terbayang keja2 membungkus,mengangkut dan mengemas semula tp  x apalah semua itu pengalaman kan..biarlah penat tapi hati gumbira.

Oklah yea,ada masa nanti mak et update lagi yer nak selesaikan urusan keja2 yang x seberapa ni sebelum kaki melangkah pergi meninggalkan Terengganu Darul ImanWinking smilesebelum tu jom layan lagu ni..