CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

04 Julai 2009

Inilah antara koleksi hiburan puteri2ku di rumah..





































Setiap seorang puteri2 aku ada rancangan kegemaran mereka dirumah,almaklumlah si kakak baru 4 tahun..tak hantar g sekolah lagi..Damia Insyirah pulak baru 3 tahun dan si kecik cute tu baru nak masuk 11 bulan...



Jadi jadual kat rumah dipenuhi dengan aktiviti menonton tv ...biasanya aktiviti ni bermula jam 930pagi selama 1 jam...petang dalam pukul 230ptg bersambung kembali selama setengah jam dan diikuti jam 4petang,terkadang2 siaran tertunda jugak bila si mama masuk campur tengok rancangan lain...itupun kalau dia orang x kisah..kadang2 terpaksalah mama dia join sekali tengok rancangan kanak2,sambil ambil bahagian bertepuk tangan,menari dan menyanyi...



Sebelum di paparkan rancangan kesukaaan mereka,disini mamanya. senaraikanlah rancangan2 menarik mereka antaranya Mickey Mouse,Wonderpets,Kampung Boy,Noddy,Popeye,Thomas n his friends,Sponge Bob Square Pants,Barbie dan Winnie The Pooh,



Kakak Balqis paling suka tengok Kampung Boy...Insyirah pulak Tom N Jerry dan si kecik tu pulak Mickey Mouse...dan rancangan kesukaan mereka bersama apa lagi kalau bukan Wonderpets....apa yang penting KERJASAMA..

0 ulasan: