Salam Jumaat semua,penghulu segala hari,semoga hari yg mulia ini kita sentiasa bersyukur dengan kenikmatan dan kebahagiaan yg diberikan olehNYA,AMIN..
Hari ni mak et nak entri lauk semalam,boleh gitu?hehehehhehe..hari ni x masak sebab lauk ni masih ada n boleh dimakan lagipun pasni nak berkemas untuk pulang ke Jb,rumah bondaku..yesss seronoknya!pasni nak membungkus baju2 dan apa2 yg patut untuk diangkut ke JB.
Resepinya mak et kutip dari zeera@myresipi.com. Terima kasih atas resipi yg ringkas dan menyelerakan..
Jom layanzzz:
1kg udang basah(saiz sederhana besar)
3ulas bawang putih
10 tangkai cili padi
2 tangkai daun kari
1/2 cawan susu cair
4 sB mentega
2 sB tepung beras
1/2 cawan nestum
Garam n lada sulah
Minyak untuk menggoreng
3 biji telur
0 ulasan:
Catat Ulasan