CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

25 November 2011

Lamanya x berceloteh..ada yang rindu ke??

DSC_0023

Assalamualaikum semua..semoga sihat hendaknya walaupun cuaca x menentu sekarang ni,bagi mak et n famili alhamdulilah…dah lama menyepi dari dunia blog ni lebih sebulan…bukan merajuk tp angin musim tengkujuh melanda diri hehehehe..tp blog sifu2 n rakan2 tetap mak et kunjungi walaupun x meninggalkan jejak..

nak cite apa erk??erm sekarang ni mak et masih di bumi Ganu..hajat nak berpindah ke Bangi x kesampaian kerana en suami x jadi pindah kerja…mungkin jodoh kami kembali di sini cuma mak et n anak2 akan berjauhan lagi ngn suami..sama ada duk semula di Segamat@Jb @Muar tu masih dalam pemikiran lagi..kenapa??Smilex boleh  bg tau dulu kerana masih lagi dlm pemikiran dah confirm nanti mak et bg tau ye:Winking smile

Oklah kat sini mak et nak kongsikan berita gembira…mungkin x semua yg tahu hanya keluarga n rakan2 terdekat jer..dah tahu ke??apa dia?alhamdulilah tahun depan ahli keluarga mak et bertambah lagi,rezeki yang x ternilai bg mereka2 yang dah berumah tangga kan..seronok sebenanrnya melalui detik2 indah ini dan alhamdulilah mak et x mengalami alahan yang teruk cuma nak mengupdate blog je malas sangat2…di harap pengunjung blog mak et mendoakan mak et n baby selamat yer dan dipermudahkan segalanya,AMIN…walaupun yang ke 4..debarannya macam yang pertama dulu..

DSC_1236

bersama adik yang bongsu n 3 puteri angry bird!

Oklah berhenti dulu yea,insyaALLAH jika diberi ruang dan kesempatan mak et kongsikan lagi